Bobil Hytte Båt

Vi har lang erfaring på å tilby de beste tekniske løsningene til dine behov.
Våre teknikere er spesialister på å montere alt fra helautomatiske parabolanlegg, TV, navigasjonssystem, ryggekamera, gass- og røykalarmer, solcellepanel og Lithiumbatteri pakker.
Ta gjerne kontakt for gratis befaring eller spørsmål om våre produkter

Bobil

Hvis du er en ivrig bobilentusiast og ønsker å utstyre bobilen din med det beste utstyret, så er du på rett sted. Vi har en lang erfaring med å tilby de beste underholdnings- og sikkerhetsløsningene til bobilmarkedet.

Våre teknikere er spesialister på å montere alt fra helautomatiske parabolanlegg, TV, navigasjonssystem, ryggekamera, gass- og røykalarmer, solcellepanel og mye mer. Vi tilbyr også gratis befaring for å kunne skreddersy løsninger som passer perfekt for deg og dine behov.

Vi er stolte av å være autoriserte forhandlere og servicepartnere for kjente merkevarer som Oyster, Teleco, Snipe og Kathrein. Dette betyr at vi kan tilby reparasjon og service på disse merkene, og vi har også et bredt utvalg av reservedeler.

Vi har også et stort utvalg av produkter og tilbehør fra Max Fritid, som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av din bobilopplevelse.

Uansett hva dine behov måtte være, kan du være sikker på at vi vil hjelpe deg å finne den beste løsningen. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp fra vårt erfarne team og den beste teknologien på markedet.

Hytte

Tidene endres og flere har lyst til å modernisere hyttene sine. Om hytta er uten strøm eller internett har vi gode løsninger uten å måtte koble seg på det kommunale anlegget. Med solcellepanel, Lithium batteripakker og trådløst bredbånd slipper du å grave opp innkjørsel eller hage for å få dette innlagt. 

Vi leverer og installerer Solcellepanel med Lithium batteripakker, og har gode avtaler på trådløs bredbånd og tv-pakker gjennom streaming og parabol.

Som forhandler av Sonos lydanlegg kan vi også forbedre lydopplevelsen på hytten med pakker som justeres etter ditt behov. Fra trådløse høyttalere til skjult installasjon har vi definitivt noe for en hver smak.

Båt

Monteringsservice kan levere og montere utstyr til båten din. Uansett om du trenger lyd, tv, internett, batterier eller solceller, kan vi hjelpe deg med å få det beste ut av båtlivet.

Våre teknikere har lang erfaring og høy kompetanse innen båtutstyr, og kan tilpasse løsninger etter dine behov og ønsker. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!