Bedriftsløsninger vi tilbyr

Fra et komfortabelt møterom, til elektronikk i ditt kjøretøy leverer vi løsningene som passer din bedrift og dine medarbeidere.

Vi har og serviceavtaler og vaktordninger for utstyret vi leverer.

Møterom

Er du på jakt etter et brukervennlig, tidsbesparende og visuelt vakkert møterom? Har du tenkt på at HMS inngår i møterommet?

Fra et enkelt møterom, til store konferansesaler. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi et sterkt team av sertifiserte designere og teknikere, som har lang erfaring med design og montering av ulike rom for samhandling, og kan forutse de ukjente faktorene som brukerne gjerne ikke har tenkt på.

Og gjerne det er lenge siden det har vært utført service på projektoren?
Med en serviceavtale sikrer du at møterommet virker optimalt til enhver tid. Dette resulterer i kortere møter, samt mer fornøyde kunder.

Vi hjelper deg med utforming av rommet slik at utstyret passer sømløst med møtebordet.

skjerm-i-kjøpesenter

Digital reklame

Statiske reklameplakater begynner å bli utdatert. Fremtiden er digital reklame, og gjerne med dynamisk innhold som endrer seg etter en tidsplan. Reklamen er mer miljøvennlig, effektiv og enkel å bytte.
Kanskje du har en plass i lokalet du ikke har tenkt kan utnyttes til reklame?
Vi har skjermer som kan monteres rett på vegg, eller i vinduet med skjult bakside som glir rett inn i interiøret.
Alt sendes fra server slik at du slipper tenke på å bytte innhold, eller om skjermen er skrudd på.

Spør oss om en løsning for fremtiden.

Overvåking

Sikre verdier og mennesker. Er båthavnen sikret? Hva med parkeringshallen?

Vi leverer overvåking til alle behov og prisklasser. Enkle og oversiktelige systemer som er godkjent for utendørs eller innendørsmontering. Blir kameraet utsatt for hærverk vil det gå en alarm og videoklippet blir lagret sikkert.

Med kameraovervåking kan det du betaler i forsikring blir redusert betraktelig.
Dermed har du spart inn både grubling og penger med overvåking.

TV-på-hotellrom

Medialøsninger på hotell

Er du på jakt etter løsninger for hotellet ditt, eller gjestgiveriet?

Våre sertifiserte teknikere har lang erfaring med design og oppbygning av medialøsninger for ulike rom. Om det er konferanserom, hotellrom eller digital reklame så finner vi beste løsning for deg.

Vi kan også hjelpe deg med utforming av rommet slik at møblementet passer sømløst med videoutstyret du velger.

Alkolås

Flere selskaper i dag velger å installere alkolås i bilparken som et ledd i kvalitetssikring og for å bedre trafikksikkerheten. Stortinget vedtok i 2015 at det skal bli innført alkolås i yrker som driver med persontransport som buss/taxi. Det er og hensiktsmessig å sikre både lastebil og personbiler med alkolås. Leier du ut bilen via en delingsapp kan en alkolås være et godt tiltak. Slik sikrer du at leietaker ikke kjører i beruset tilstand eller skader verdier og mennesker.

Informasjonen i alkolåsen er kryptert. Alkolåsen er enkel å montere i alle kjøretøy og kan utstyres med både kamera og GPRS-modul for utvidede bruksområder som f.eks. føreridentifikasjon. Det er heller ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at brukerne ikke vil merke den.

Monteringsservice fører i dag Dräger alkolås, som er godkjent av Statens Vegvesen for installasjon og vedlikehold/kalibrering.

Alkolås-nærbilde
Mann-installerer-dashcam-i-bil

Installasjon i yrkeskjøretøy

TAXI
I dag er Monteringsservice en av distriktets største leverandører av taxiinstallasjon og tjenester. Vi installerer taksameter, pager og overvåking. I tillegg leverer vi ryggekameraløsninger, faste installasjoner av tablet, dashcam og alkolås. Med stor monteringshall lokalt på Forus kan vi ha service og installasjon på inntil fire biler om gangen. Vi har også innvendig plass til busser og minibusser. Vårt serviceteam står alltid beredt til å hjelpe.

BIL/BUSS
Alt av reparasjoner, vedlikehold og installasjon av radio/DVD/LCD/navigasjon og ryggekamera. I tillegg leverer vi TV underholdning og antenneinstallasjoner.

Allente bedrift

Som forhandler av Allente finner vi underholdningspakken som passer for deg. Med utstyr på lager, gode kampanjer, teknikere for installasjon og support telefon er du i gode hender.

Kom innom for et møte hos oss på Forus eller ta en telefon så fikser vi resten. Er du Allente kunde kan du også få byttet utstyr direkte hos oss hvis en feil plutselig skulle oppstå.  

Cana-digital-bedrift