Elivery Monteringsservice er sertifisert for montering og kalibrering av alkolås

Elivery Monteringsservice er godkjent av Statens vegvesen for montering og kalibrering av alkolås.

 

Kontakt oss om du trenger kalibrering eller montering av alkolås i ditt kjøretøy. 

Litt om alkolåsen vi leverer:

  • Dräger Interlock 7500 er en moderne alkolås som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter føreren i fokus. Ready when you are!
    Alkolåsen kan skille alkohol i utåndingsluft fra alkohol som for eksempel finnes i munnskyllevann, spylervæske eller håndsprit. Som bruker kan du føle deg trygg på at feilaktige prøver grunnet ytre påvirkninger ikke vil registreres.
  • Ingen ventetid
    Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at du som bruker ikke vil merke den. Dräger Interlock 7500 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner på norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de vanligste instruksjonene.
  • Informasjonen i alkolåsen er kryptert. Alkolåsen er dessuten enkel å montere i alle kjøretøy og kan utstyres med både kamera og GPRS-modul for utvidede bruksområder som for eksempel føreridentifikasjon.Alkolås kan dessuten monteres alle steder med strømforsyning.

Tekst hentet fra dragernorge.no

Andre innlegg

Fristen for alkolås i buss og minibuss nærmer seg!

Fristen for alkolås i buss og minibuss nærmer seg!

Alle busser og minibusser registrert i Norge etter 1. januar 2019 og somdriver persontransport mot vederlag, skal være utstyrt med alkolås. Kjøretøy registrert før 1. januar 2019 må få ettermontert alkolås innenutgangen av 2023 eller tas ut av drift. Ta kontakt med...