Nylig ble vi godkjent av Statens vegvesen for montering og kalibrering av alkolås.
Stortinget vedtok enstemmig i Juni 2015 at det skal bli innført alkolås i yrker som driver med persontransport som buss/taxi.

Kontakt oss om du trenger kalibrering eller montering av alkolås i ditt kjøretøy.

 

Litt om alkolåsen vi leverer:

  • Dräger Interlock 7000 er en moderne lås som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter føreren i fokus. Ready when you are!
    Alkolåsen kan skille alkohol i utåndingsluft fra alkohol som for eksempel finnes i munnskyllevann, spylervæske eller håndsprit. Som bruker kan du føle deg trygg på at feilaktige prøver grunnet ytre påvirkninger ikke vil registreres.
  • Ingen ventetid
    Oppvarmings- og oppstartstiden er så kort at du som bruker ikke vil merke den. Dräger Interlock 7000 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner på norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de vanligste instruksjonene.
  • Informasjonen i alkolåsen er kryptert. Alkolåsen er dessuten enkel å montere i alle kjøretøy og kan utstyres med både kamera og GPRS-modul for utvidede bruksområder som for eksempel føreridentifikasjon.Alkolås kan dessuten monteres alle steder med strømforsyning.

Tekst hentet fra dragernorge.no